Domov - TOP STUDIO

Čo ponúkame

Kuchyne a kompletné
interiéry

Kuchynské linky, kúpeľne, predsiene, obývačky alebo kompletné interiéry? U nás Vám ponúkame možnosť uskutočniť Vaše predstavy o dokonalej kuchyni a dokonalom interiéry v celom Vašom príbytku. Nádherný dizajn, čisté línie, nadčasové prevedenie, najmodernejšie výrobné technológie a prvotriedna kvalita. To sú kuchyne skutočne na mieru z nášho kuchynského štúdia TOP Studio.

top studio kuchynska linka easytouch nase služby kuchyne

Špecialista na vstavané spotrebiče

Na trhu pôsobí veľké množstvo značiek a často sa spotrebiteľ nevie zorientovať. U nás spolupracujeme s osvedčenými a stálymi značkami a nájdete tu zastúpený celý segment vstavaných spotrebičov, od vstavaných rúr, cez varné dosky až po ohrevné zásuvky a vstavané kávovary. Pomôžeme Vám aj s pračkou a sušičkou. Preberieme Vaše potreby a možnosti a pripravíme Vám individuálnu ponuku spotrebičov na mieru.

top studio spotrebiče naše služby spotrebiče

Už viac ako 6 rokov sme s Vami

Možno si u nás nekúpite Vašu „prvú“, ale chceli by sme, aby tá od nás bola Vaša najlepšia kuchynská linka. Tajomstvo úspechu je vo vytrvalosti a originalite. Preto dbáme na kvalitu už od samotného návrhu. Využitie kuchynskej linky je efektivita, dizajn kuchynskej linky je trend, a dokonalé prevedenie a montáž je naša výsada. Výsledkom našej spolupráce je kvalita, životnosť a Vaša spokojnosť.

top studio kuchyne a spotrebiče naše služby kuchyne a spotrebiče

Kuchynské linky a nábytok na mieru

Slovenské exkluzívne kuchyne a interiéry

Prémiová značka kvalitných kuchýň a interiérov na mieru, pod taktovkou najmodernejšej výroby na našom trhu. Slovenské kuchyne KRAMÁR inšpirované najnovšími trendmi súčasného bývania. Čisté a elegantné moderné línie, nadčasovosť a nádych minulosti v rustikálnych kuchyniach, či výnimočnosť a nápaditosť dizajnových interiérov. To všetko spája exkluzívna slovenská značka KRAMÁR. Obzvlášť kuchynské linky sú našou výsadou, vyznačujú sa nielen kvalitou a prepracovanými detailmi, ale aj praktičnosťou a funkčnosťou. Chcem vedieť VIAC

Nemecká kvalita, precíznosť a plánovanie

Nobilia je nemecká značka nábytku, špecializujúca sa na výrobu kuchynských liniek. S viac ako 75-ročnou históriou je Nobilia známa svojou kvalitou, precíznym spracovaním a inovatívnymi dizajnami. Ich kuchynské línie sú vytvorené s dôrazom na funkčnosť, estetiku a ergonómiu, aby ponúkli praktické a pohodlné prostredie pre varenie a stravovanie. Nobilia je známa aj svojou širokou ponukou rôznych štýlov, od moderných a minimalistických až po tradičné a klasické, čo umožňuje zákazníkom vybrať si podľa svojho vkusu a preferencií.

Ako pracujeme

Kontakt

Vyberte si spôsob, ktorý Vám vyhovuje a dajte nám o sebe vedieť. Kontaktujte nás telefonicky alebo využite kontaktný formulár na našej stránke. Môžete nás aj navštíviť v jednom z našich štúdii v Nitre alebo Nových Zámkoch počas otváracích hodín.

Stretnutie

V našich štúdiách na Vás čakajú šikovní kolegovia s bohatými skúsenosťami a dôrazom na profesionalitu. Stretnutie prebehne v presne naplánovaný dátum a čas, a Vy tak budete mať svoj pokoj na premýšľanie a plánovanie kuchynskej linky.

Návrh

Na konzultáciu a návrh si prineste pôdorys miestnosti a Vaše predstavy o tom, ako by mal nový interiér vyzerať a aké parametre spĺňať. Ak nemáte pôdorys, stačia približné rozmery priestoru, v ktorom bude nový interiér. O všetko ostatné sa postaráme.

Zmluva

Vaše požiadavky a predstavy sú odrazovým mostíkom k výslednému dizajnu nového interiéru. Po vyladení posledných detailov Vám pripravíme zmluvu a následne po jej podpise a potvrdení objednávky sa kuchynská linka naplánuje do procesu výroby.

Zameranie

Aby sme nenechali zodpovednosť ležať na Vašich pleciach, naši kolegovia zabezpečia laserové zameranie priestoru, kde sa bude montovať Vaša nová kuchynská linka, a takisto Vám pripravia návrh inžinierskych sietí, ktorý je potrebný k perfektnej montáži.

Montáž

Posledným krokom k dokonalému výsledku je montáž, o ktorú sa postará naša vlastná partia. Zabezpečíme Vám aj osadenie všetkých spotrebičov a ich zapojenie. Vy sa tak už nemusíte o nič starať a môžete si jednoducho začať užívať novú kuchyňu.

Kontaktujte nás

blanco
bosch
faber odsavace
miele
bora
siemens
whirlpool
franke
electrolux
gorenje
aeg

Zákazníci o nás